testing 2

Japan hadde okkupert Koea og deler av Kina. Landet likte ikke at kina fikk forsyninger fra u s a. u s a og japan forsøkte å komme til enighet, men det greide ikke. u s a sluttet å selge olje til japan. japan bestemte seg for å gå til krig mot u s a.den 7.desember 1941 angrep japan den amerikanske fåten i pearl Harbor på Haiwaii. flåten fikk store skader. et stort antall fly og kgisskip ble satt ut av spill. dette var en ydmykelse for u s a. landet gikk med i krig mot tyskland og japan.

test

USA ville ta hevn etter at Japan hadde bombet Peal Harbour. En annen grunn til hvorfor de gjorde det var fordi Tyskland hadde kapitulert, mens Japan bare fortsatte. USA ville det være en slutt på krigen. Den militære valgte de få stedene som altarnativ til bombing. Altarnativa var Kyoto, Hiroshima, Yokohama, Kokura, Niigata, og de betraktet keisarplassen. Hiroshima under krigen hadde vært en militærby hovedkvarteret til en militær i Japan, og med mange millitærlager. Nagasaki var en port og en industridby.

3 august 1945 var verdens første atombombe sluppet over Hiroshima. Byen hadde rundt 320 000 innbyggere før han ble bombet. Det er mange diskusjoner om hvor mange som døde denne dagen. Mange sier 80 000, mens myndighetene sier at det var 140 000 i slutten av 1945.

Tre dager etter bombingen av Hiroshima var USA med en ny bombe, ble det antatt byen Kokura. Denne gangen det skjedde ikke helt som planlagt. Når piloten ankom Kokura, hvor han skulle slippe bomben, var det en skydekket at han ikke gikk gjennom. Han fløy videre til Nagasaki byen, hadde han svært lite drivstoff. Han hadde to valg. Han kunne slippe bomben i havet eller slippe den over Nagasaki. Han valgte Nagasaki. Det er også diskusjon om hvor mange døde. Minst 35 000 døde, men mange mener at det var to ganger

USA fikk det slik at de ville. Japan overga seg 2 september 1945

Folk døde ikke bare bare når de ble bombet, men bombingen hadde langsiktige konsekvenser. Først etter et år, hadde 60 000 innbyggere døde av fråHiroshima strålesjuka innen året var over. Foster ble ofte utsatt for stråling, og mange senere døde avBrannsår. De trodde kanskje at såret var helt greit, men etter en stund hovne opp og var stor og stygg. Mange hadde ulike typer kreft.

USA har aldri sagt til Japan at de angret bombingen, eller at de gjorde en feil. Samtidig har ikke den amerikanske brukt atombomber senere. I løpet av årene, kjempet hele verden mot atomvåpen.
Nyhet! Click in ordene over for en skrustikke alternativ Oversettelser. Avvis
Google Oversetter for Bedrift: Verktøysett for oversettereNettstedoversetterGlobal Market Finder
Sla AV øyeblikkelig oversettelseOm Google OversettMobilPersonvernHjelpSend Tilbakemelding

ပပပပပပပပပပပပပပ

ကကကကကကကကကကကကကကကက

တတတ

တတတတတတတတတတတတတတတတ

အအအအ

အအအအအအအအအအအအအအအအ
မမမမမမမမမမမမမမ
အအအအအအအအအအအအအအ

test

uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

မင္းေျပာတာ မွားသြားၿပီ


၁။
မင္းေျပာေတာ႔ တမာခ်ိဳမွ
အေနာက္ဘက္မွာ ေနထြက္မွ
ငါက ေျပာင္းလဲမယ္ဆို......
၂။
မင္းေျပာေတာ႔ သေျပညိဳမွ
ပုရြက္ဆိတ္ေလး ဆင္ေလာက္ထြားမွ
ငါက မုန္းနိုင္မယ္ဆို...
Cho...
မင္းေျပာတာ မွားသြားၿပီ
မင္းေျပာတာ အားလံုးမွားကုန္ၿပီ
မင္းေျပာသမွ် ဘာတစ္ခုမွ ျဖစ္မလာဘူး
မင္းပဲ ေျပာင္းလဲသြားတယ္..
၃။
မင္းေျပာေတာ႔ ပိေတာက္၀ါညိုမွ
ဓူ၀ံၾကယ္ေလး ေတာင္ဘက္ထြက္မွ
ငါက ေမ႔နိုင္မယ္ဆို....
ေပ်ာ္ရႊင္နိုင္ပါေစ....လင္းတန္း